Con-Next is een samenwerkingsverband tussen Elles Derksen van Kinder- en Jeugdpraktijk De Kleurenboom en Mariëtte Weening van Papilio Coaching. Beiden zijn gecertificeerde Rots- en Watertrainers met als extra specialisatie psychosociaal trauma. Hiernaast hebben ze beiden een schat aan ervaring op het gebied van coaching van gedrag. Samen verzorgen zij Rots en Water trainingen voor kinderen, jongeren en volwassenen.


Rots en Water wordt op veel manieren aangeboden. Bij Con-Next ligt het accent op de bewustwording van jouw eigen houding en uitstraling, waardoor er een permanente gedragsverandering kan plaatsvinden. De activiteiten en fysieke technieken worden ter ondersteuning of onderbouwing ingezet. Het is dus geen boksen of zelfverdedigingscursus met Rots- en Waterelementen, maar juist de gedragskant staat centraal. Dat maakt Con-Next uniek in de regio.


Rots en Water kan helpen om te gaan met problemen die jij of jouw zoon of dochter ondervindt in het dagelijkse leven. Deze problemen kunnen heel uiteenlopend zijn: van weerbaarheidsproblemen (voor jezelf opkomen) en hoe om te gaan met agressie/boosheid tot het hebben van te weinig sociale vaardigheden. Tijdens de trainingen wordt geleerd hoe je je eigen houding en gedrag kunt inzetten, zodat eventuele problemen in de toekomst meer hanteerbaar worden of zelfs voorkomen kunnen worden.


De trainingen worden gegeven op maandag van 15:00-16:00uur in de judozaal van Budo Sport Shizentai, Kon. Wilhelminastraat 12 in Wehl (ingang tussen sporthal en basisschool Het Timpaan).

Telefoonnummer: 06-10059460
E-mailadres: info@con-next.nl

Website: https://www.con-next.nl