Zeker Bewegen bij Budo Sport Shizentai


De Zeker-Bewegen instructeur helpt u graag om dit te bereiken met een verantwoorde methodische opbouw van de lessen. Ervaar zelf hoe oefeningen uit de training vertaald wordt naar dagelijkse situaties, aangepast op uw eigen mogelijkheden. In kleine groepen wordt samen getraind.

Denkt u ook wel eens ‘Ik heb vroeger veel bewogen maar het komt er niet meer van…’ of ‘ Als ik zo op de grond moet zitten, dan kom ik niet meer overeind’. Of misschien bent u wel eens bang om te vallen. Herkent u dit ook? Doe dan mee!
Blijven bewegen is voor iedereen hartstikke goed. U verbrandt niet alleen calorieën, maar u voelt zich ook fitter en soepeler en dat geeft voldoening, In een cursus van 6 weken beloven wij u dat u veel meer bewegingsvrijheid ervaart dan vóór de cursus. U bent weer in staat fysiek dingen te doen, waarvan u dacht deze niet meer te kunnen. Ook helpen wij u weer meer souplesse terug te krijgen!


Deze lessen worden gegeven op onze locatie Koningin Wilhelminastraat 12, 7031 AC Wehl. In de judozaal van Budo Sport Shizentai, op een zachte mat!

Meld je hier aan voor een gratis proefles.
Of bel voor informatie: 0622418508