Judo bij Budo Sport Shizentai


Het is goed dat een kind zelfstandig ergens mee bezig is. Het kan zich hierdoor gaan ontplooien en bouwt tevens een stukje zelfvertrouwen op. Als u zoon/dochter voor judo heeft gekozen is dat lichamelijk de beste keus die ze kunnen maken op sportgebied. Er is namelijk geen enkele andere sport waarin je alle spieren zo goed gebruikt. Geen wonder dat artsen judo vaak aanbevelen voor kinderen waarvan de motoriek wat achterblijft. Verder zijn er nog een groot aantal aspecten die voor u kind zeer leerzaam en leuk zijn. Het stoei-element, het samenwerken, direct lichamelijk contact, conditie, gedrag en discipline, enz, enz. Al deze dingen helpen u kind om zich goed te kunnen ontplooien. Zijn verdere leven zal hij hier nog veel plezier van hebben.

Heb je als kind ooit aan Judo gedaan en zou je het weer op willen pakken? Of heb je nog nooit aan Judo gedaan, maar lijkt het je wel leuk? Je bent nooit te oud voor Judo! De lessen worden zo opgebouwd dat ze voor iedereen goed te volgen.
Judo is een sport voor het leven. Je wordt er niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker van.


Waarom Judo voor volwassenen?
Judo is een sport waarbij normen en waarde hoog in het vaandel staan. De lessen worden dan ook gekenmerkt door een goede structuur en strakke begeleiding. Bij Judo worden alle delen van het lichaam gedwongen om mee te doen in een beweging. Er zijn geen eenzijdige bewegingspatronen waardoor Judo uitstekend geschikt is voor volwassenen en senioren.
Tijdens de lessen bouwen we aan een goede basis van Judo-technieken. De lessen zijn goed te volgen. Iedereen kan dus op zijn eigen niveau deelnemen.


Wat heb je nodig om mee te doen?
Kom je voor een proefles? Dan volstaat een lange sportbroek en een T-shirt.Je krijgt van ons een judojas te leen, zodat je lekker mee kunt draaien met de les. Schrijf je je officieel in? Dan is het verplicht dat je in de lessen een judopak draagt. Wij hebben onze eigen judopakken; deze kun je bij Tony bestellen.


Judo bij Shizentai elke dinsdag en donderdag, zie lestijden.
Meld je hier aan voor een gratis proefles.

NVJJL Budomagazine december 2020. Judo is een studie waar na het behalen van je 1e dan judo het echt werk begint!