Personal Training bij Budo Sport Shizentai


Personal training!
Jouw sportdoelen (sneller) bereiken? De personal trainer weet precies hoe lang je nog moet volhouden om het beste resultaat te krijgen.
Hij/zij telt je door dat proces heen. Ook zorgt jouw trainer ervoor dat je niet ongewild ‘smokkelt’ en de verkeerde spieren belast of aanspant. De personal trainer loodst jou veilig door een zeer intense prestatie. Jij concentreert je alleen op je inspanning.


Budo Sport Shizentai biedt personal training aan .
Dit is een 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is, zodat je jouw sportdoelen (sneller) kunt behalen.

Je kunt afvallen als doelstelling hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

Een gezonde geest huist in een gezond lichaam, klinkt cliché maar het is wel helemaal waar. Door het sporten dalen bijvoorbeeld je stresslevels, waardoor je ook buiten het sporten beter presteert: je slaapt beter, je hebt meer energie en je vetgehalte gaat omlaag. Kortom, je voelt je beter en gezonder.
Fitte mensen zijn nou eenmaal energieker en vitaler en hebben een sterker immuunsysteem en voorkomt dat je snel ziek wordt. Een personal trainer zorgt ook voor de mentale ondersteuning, helpt je bij tegenslagen en leert je over je grenzen gaan. Trainen met een persoonlijke begeleider is daarnaast veilig; de kans op blessures en klachten is zeer laag.


Je kunt jouw personal trainingen geheel aanpassen aan je agenda, je sport dus wanneer het jou het beste uitkomt. Daarnaast is de personal trainer de motivator om te zorgen dat je geen enkele training mist!

​​​​Wil je meer informatie, mail dan naar Info.shizentai@gmail.com Of meld je hier aan voor een gratis intakegesp
​​​​Bellen mag ook naar 0622418508