MMA bij Budo Sport Shizentai


Slide background

MMA is de meest complete vechtsport waar alle verschillende stijlen bij elkaar komen van BJJ tot aan boksen. Bij MMA zijn alle posities dan ook toegestaan en wordt het gevecht niet onderbroken: staand, in de clinch en op de grond. Dit maakt het ook de meest veelzijdige vechtsport.

MMA wordt in Nederland steeds populairder door organisaties zoals de UFC en ONE Championship, maar er zijn ook veel kleine organisaties die evenementen organiseren waar de partijen plaatsvinden. De partijen vinden veelal plaats in een kooi (vandaar de wat controversiële term ”kooivechten”), maar soms ook in een ring. Een partij kan gewonnen worden op de volgende manieren: KO, TKO, Submission, overgave of jury-beslissing.

In de Verenigde Staten, Japan en Brazilië is het een enorm populaire sport, in Nederland is het momenteel in opkomst. Maar we hebben in Nederland al jaren vechters die in de top van de wereld mee draaien en een aantal daarvan trainen zelfs bij Combat Brothers. MMA is een sport waarbij alles kan gebeuren, in onze training staat veiligheid altijd voorop bij zowel de pro’s als de hobbyisten. Niemand zit op een blessure of blauw oog te wachten en dat weten we over het algemeen goed te voorkomen.

MMA elke maandag van 21.00 uur tot 22.30 uur

​​​​​Wil je meer informatie, mail dan naar Info.shizentai@gmail.com Of meld je hier aan voor een gratis intakegesprek
Bellen mag ook naar 0622418508